Kapcsolat

TAMONKA
KÖNYVELŐIRODA KFT
6451 Tataháza
József A. u. 33.

Tel: +36-70/6366-277

Nyitvatartás:
Hétfő-péntek:
8.00-12.00 12.30-15.30Idézetek

"A laikusok fejében rengeteg lehetőség megfordul. A szakértőkében csak kevés."

"Semmi sem olyan jó valójában, mint amilyen jónak tetszett megszerzése előtt." (Anthony de Mello)

Jognyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT

A www.tamonka.hu oldalon olvasható (letölthető, innen származó stb.) írások - megjelenési helyüktől függetlenül - kizárólag a tájékoztatás célját szolgálják, nem tartalmaznak mindenre kiterjedő információt, és nem minősülnek tanácsadásnak. Felhívom a figyelmét, hogy az egyes írások, információk közzétételét követően az alapul szolgáló jogszabályok megváltozhattak - ez miatt az írások nem feltétlenül felelnek meg a hatályos jogszabályoknak.

Az írások a szerző személyes álláspontját tükrözik – amely nem feltétlenül azonos a jogalkalmazó hatóságok, bíróságok jogi álláspontjával. Felhasználása előtt minden esetben konzultáljon szakértőjével, és tájékozódjon a hatályos jogról és a joggyakorlatról. Minden információt csak a saját felelősségére alkalmazhat, a szerző nem tartozik kártérítési felelősséggel a közölt információk felhasználásából eredő esetlegesen bekövetkező károkért.

A www.tamonka.hu honlapon található tartalom (különösen, de nem kizárólagosan: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikák, szövegelemek, beleértve jelen szöveget is) a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján a feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, amelyekkel kapcsolatos mindennemű hasznosítási jogokkal a TAMONKA Könyvelőiroda Kft. (továbbiakban: Jogtulajdonos) rendelkezik.

A tartalom gazdálkodó szervezet vagy magánszemély saját céljára szabadon felhasználható.

Minden egyéb felhasználáshoz (ideértve különösen, de nem kizárólagosan az egészben vagy részletekben történő többszörözés, átdolgozás, terjesztés vagy nyilvános előadás eseteit, továbbá bármilyen olyan felhasználást, aminek keretében) a Jogtulajdonos kifejezett, előzetes írásbeli engedélye szükséges.

A jelen felhasználási feltételek be nem tartása, illetve bármilyen jogosulatlan felhasználás esetén a Jogtulajdonos az összes rendelkezésre álló jogérvényesítési eszközt igénybe veszi.